HTML

A blogról

Egy évig Kazahsztánban élek Krisztivel. A tapasztalataimat, élményeimet szeretném veletek barátokkal, ismerőseimmel és családtagjaimmal megosztani.

Friss topikok

Linkblog

Üdvözlet Budapestről és "blog-költözés" bejelentése

2010.03.02. 10:28 Zolialmatyban

Elnézést kérek a hosszú szünetért Mindenkitől. Mint azt legtöbben tudjátok, múlt csütörtökön este hazaérkeztünk 2 hétre. Számos fontos baráttal, rokonnal sikerült is találkozzunk, ezúton is hálás köszönet a ránk szánt időtökért:-) Sok mindenkivel még nem sikerült a találka, de nagyjából kész van az akcióterv jövő csütörtökig.

Én közben írtam egy bejegyzést egy másik oldalra és egyelőre úgy döntöttem, hogy elbúcsúzom a blog.hu-tól. Meglátjuk, hogy hogyan fog ez menni az új oldalon, remélem ti is hozzászoktok hamarosan. Szóval srácok, irány a www.zolialmatyban.wordpress.com weboldal! Nem lesz nehéz rajta nektek elnavigálni, csak kérlek szépen, hogy újra regisztráljatok és ugyanúgy fogtok tudni kommentelni ott is. Az az igazság, hogy nekem sokkal könnyebb rajta dolgozni, sokkal felhasználó barátabb felület. Mostanában volt egy-két problémám is itt, de sajnos nem kaptam a kérdéseimre választ. Mivel ezeket a blog.hu segítsége nélkül egyelőre nem tudom megoldani, ezért egy okkal több, hogy olyan oldalra tegyem át a "székhelyem", ahol nem találkozom ezekkel  a problémákkal.

Ígérem, hogy ahogy történnek az érdekes dolgok velünk továbbra is, illetve ahogy úgy érzem, van miről írnom, akkor mindig írok nektek valamit.

Ha nem történik valami probléma ott is, akkor most búcsúzom innen, de várlak Benneteket a már említett www.zolialmatyban.wordpress.com oldalon!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zolialmatyban.blog.hu/api/trackback/id/tr31802224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása